Op -en overslag van stukgoederen, stalen buizen, damwanden en het strippen en stuffen van containers; het is allemaal mogelijk bij Van der Wees. Met een 550 meter lange kade en onze kadekraan met een capaciteit van 104 ton, kunnen we veel projecten aan. Op- en overslag in de breedste zin van het woord dus. 

Onze capaciteit wordt regelmatig gebruikt voor, onder andere, inrichtings- en ontmantelingsservices voor de offshore of voor het transhippen van casco’s. Onder de pijler logistiek vallen tevens de value added logistics. Hierbij kan gedacht worden aan het zagen van buizen en damwand, het schuiven en ponsen van damwand, hijsgaten snijden, markeren en het overstempelen van staal.

Onze kadekraan kan op 23 meter hoogte 104 ton hijsen en maar liefst 40 containers per uur lossen. Hierdoor kunnen we grote maar vooral ook korte termijnprojecten aan.

Met de directe verbinding naar de A16 -E19, een spooraansluiting voor de deur en de kade direct aan de Oude Maas, zijn wij uw partner voor elk logistiek vraagstuk.

Voorraadbeheer

Ook het (online) voorraadbeheer van uw opgeslagen goederen kunnen we voor u verzorgen. U kunt via de link hieronder inloggen op het voorraad beheer van Van der Wees Logistiek.

www.vanderweeslogistiek.nl