Al het transport dat niet over de weg of met conventionele schepen vervoerd kan worden vanwege gewicht of afmetingen, pakt Van der Wees aan. Met onze uitgebreide vloot pontons, sleep- en duwboten kunnen wij iedere lading aan.

Koninklijke Van der Wees Watertransporten B.V. is al jaren gespecialiseerd in bijzonder transport over water, sleepdiensten en offshore services. Waar ook ter wereld. Wij komen aan bod als mensen echt niet meer weten hoe ze iets van A naar B moeten krijgen. Met de juiste combinatie van onze vaartuigen voor diverse doeleinden kan er veel. Reguliere sleepdiensten voor de baggerij of offshore,  het lanceren van bruggen, tewaterlatingen van casco’s maar ook dedicaded jachttransporten vanaf de werf naar de uiteindelijke bestemming.

Van der Wees is bekend met de vaarwegen en kan elk transport uitvoeren, calculeren en engineeren, voor binnenwateren en overzee. Daarnaast zijn we vanwege onze expertise bekend met verschillende instanties en we weten precies waar we moeten zijn als het gaat om het verkrijgen van vergunningen. We kennen de bottlenecks en weten hier op in te spelen. Dit alles dankzij een sterk team van ervaren schippers, uitvoerders en projectmanagers.