Over ons

Koninklijke Van der Wees groep is opgericht in 1907 in Delft en verzorgde in die tijd een regelmatige beurtvaartdienst van Den Haag, via Delft en Rotterdam naar Dordrecht. Al snel werden de activiteiten uitgebreid met bijzonder transport van zware en omvangrijke lading, over weg en water. Vandaag zijn wij groot in bijzonder transport, waar ook ter wereld.

Alle transporten die we kunnen uitvoeren met ons materieel pakken we aan, en dat is veel. Wegtransporten tot maximaal 65 meter lengte, bijzonder vervoer over het water of op- en overslag van containers, stukgoederen, stalen buizen en damwanden; het is allemaal mogelijk bij Van der Wees. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van windmolenvleugels; een groeiende markt dankzij de toenemende vraag naar duurzame energiebronnen. Ook het op zijn plaats leggen van een nieuwe brug behoort tot de mogelijkheden. Dit dankzij onze uitgebreide vloot pontons, sleep- en duwboten. Met onze 550 meter lange kade bieden wij vele op- en overslag mogelijkheden. Ons afgesloten buitenopslagterrein van 90.000 m2 en de 9000 m2 loodsruimte verhuren wij graag voor de opslag van uw materiaal.

Van der Wees is altijd in ontwikkeling en blijft zich oriënteren op nieuwe mogelijkheden. De combinatie van knowhow, ervaren medewerkers en eigen materiaal maakt ons slagvaardig en klantgericht. Met de directe verbinding naar de A16 – E19, een spooraansluiting voor de deur en de kade direct aan de Oude Maas, beschikken wij over een toplocatie. Kom gerust eens langs, onze deur staat altijd open!